Servicii

Salutare tuturor,

Noi suntem WEGO PET  – producători artizanali de hamuri, lese și zgarzi pentru câini. Specializați în realizarea acestor accesorii, suntem mândri să oferim produse personalizate de calitate superioară, fabricate cu materiale certificate, astfel încât câinii dvs. să beneficieze de cele mai bune accesorii posibile.

Lucrăm cu pasiune pentru a crea produse unice și de cea mai bună calitate pentru membrii iubitori ai familiei dvs. cu patru picioare. Fie că aveți nevoie de un ham sau de o lesa personalizată, suntem dedicați să vă oferim produse de care veți fi bucuroși să le utilizați.

La WEGO PET, avem experiența necesară pentru a cunoaște cel mai bun material pentru fiecare produs finalizat. Ne străduim ca fiecare accesoriu pe care îl facem să arate bine și să îndeplinească cerințele de confort și siguranță ale câinilor voștri. Procesul nostru de productie rapida va asigura ca produsele noastre sa ajunga la dvs. în cel mai scurt timp posibil.
Alegeți WEGO PET pentru produse personalizate de cea mai bună calitate pentru prietenii cu patru picioare ai familiei dvs.

Folosim ȚESĂTURI de inalta performanta

CORDURA® este o marcă înregistrată INVISTA care cuprinde o serie de produse cu performanțe tehnice și inovatoare ridicate.

Dispunem de o paleta larga de culori si nu numai, se pot adauga multe alte culori la cerere.

Serviciu personalizat

Producem hamuri pentru câini conform cerințelor dumneavoastra

Suport profesional

Echipa noastra tehnica specializata iti este alaturi atunci cand ai nevoie

Calitate superioară

Folosim doar tesaturi, componente si accesorii de inalta calitate