Despre Noi

Hamuri WEGO PET

Produse create cu dragoste si pasiune

Noi suntem WEGO PET un brand romanesc născut din pasiunea pentru prietenii noștri cu patru picioare și ne ocupăm de producția de hamuri, lese si zgarzi pentru câini.

Produse artizanale 100% 

Produsele noastre sunt concepute manual cu materii prime de calitate superioara, provenite 100% de la producatori italieni, acestea avand o inalta rezistenta la uzura. 

Hamul produs de noi este de o textura foarte lejera si confortabila, usor vizibil si noaptea datorita chingii reflectorizante, fiind un echipament compus în parte din curele reglabile care înconjoară trunchiul câinelui.  Acesta este folosit pentru a ghida, ține și ridica câinele sau pentru a-i folosi puterea de tragere. Reduce tensiunea pe gât atunci când trag și oferă o respirație liberă în timpul plimbărilor zilnice. 
În sporturi precum mushing și skijoring, unde este utilizată puterea de tragere a câinelui, hamul oferă o utilizare eficientă a forței păstrând în același timp libertatea de mișcare.

Hamurile sunt disponibile in sase marimi: L-M-S-XS-XXS-0

Avem o gama variata de lese care include marimi mari, medii si mici, acestea pot fi scurte (50 cm), lungi (120 cm) si duble pentru a permite plimbarea a doi caini impreuna, fara a fi separati. 

Lesa pentru caini WEGO PET este alegerea perfecta pentru orice proprietar de patruped. Confectionata din materiale de inalta calitate, provenite din italia, si design modern, aceasta lesa ofera nu doar siguranta ci si confort pentru animalul dumneavoastra de companie. Lungimea generoasa a lesei permite patrupedului sa se miste liber, dar totodata cu control, iar sistemul de prindere din nichel garanteaza siguranta si durabilitate pe termen lung. 

Design-ul modern si elegant al piesei va atrage cu siguranta atentia tuturor iubitorilor de animale, asigurand astfel o imagine deosebita pentru patrupedul dumneavostra si un plus de stil pentru intreaga familie. Indiferent ca sunteti in parc sau pe strada, lesa pentru caini WEGO PET va deveni rapid accesoriu preferat si indispensabil pentru tura de plimbare. 

Lese WEGO PET
Lesa dubla WEGO PET
Zgarzi WEGO PET

Produse create cu dragoste si pasiune

Zgarzile noastre sunt reglabile si disponibile in patru marimi: L-M-S-XS

Zgarda pentru caini WEGO PET este o alegere excelenta pentru posesorii de animale de companie care doresc sa ofere patrupedelor lor un nivel superior de siguranta si confort in timpul plimbarilor zilnice sau activitatilor in aer liber.

Aceasta zgarda este construita dintr-un material de calitate superioara provenit din Italia, durabil si sigur pentru animalul tau. Capacitatea sa de a rezista la uzura si intemperii o face ideala pentru utilizarea pe termen lung. Mai mult decat atat, zgarda este reglabila si se poate adapta oricarei dimensiuni a cainelui, oferindu-le astfel confort suplimentar in timpul purtarii.

Un alt aspect important al zgardei pentru caini WEGO PET este sistemul de inchidere sigur si usor de folosit, care ofera o fixare ferma, dar flexibila, pe gatul animalului tau, astfel incat sa nu simta nicio tensiune neplacuta.

In concluzie, zgarda pentru caini WEGO PET este un produs profesionist si sigur, ideal pentru posesorii de animale de companie care doresc sa ofere cele mai bune conditii de siguranta si confort pentru prietenii lor necuvantatori.